Lotte Buur

siden er under opbygning!

Keramik - Billedkunst - Grafik

Jeg veksler mellem forskellige medier og arbejds områder, det trives jeg bedst med...og de "giver" til hinanden.
Skærmbillede 2021-03-15 kl. 11.18.59
Lotte Buur
....

Keramik

før 2018 havde mit keramiske arbejde udelukkende været i form af skulpturer, i 2018 startede jeg på et keramik kurus med Rie Toft som lærer. Dreje arbejdet virkede magisk på mig, siden er det blevet en stor del af min dagligdag, jeg elsker at afprøve de nye former og strukturer som popper op i mit hoved og vil laves…

GALLERI KLIK HER

Billedkunst

En lærer sagde til mig engang for længe siden “en kunstner er en der laver kunst” meget enkelt. Jeg breder mig over forskellige materialer men trangen til at skabe et værk er altid startet en følelse, jeg skal kunne mærke essensen af værket, så kunst for mig er formidlede følelser. 
Værkerne er inden for maleri/tegning/skulptur, og i de seneste år også landart og genbrugs kunst som patron-hylster-hjertet på billedet.

GALLERI KLIK HER

grafik

Jeg er oprendelig uddannet typografisk trykker, men fik kort efter endt uddannelse tilbudt at arbejde inden den digitale grafiske verden, dels som konsulent og senere som freelance grafikker DTP’er hos en række reklamebureauer og grafiske designere.
I dag er det mest logo design og mindre grafiske opgaver jeg tager imod. 

Galleri klik her

På mine Instagram profil deler jeg billeder fra dagligdagen på Samsø hvor jeg bor,
haven hvis mylder af levende liv jeg er fascineret af og elsker at være så tæt på at der ud over ler også kommer jord under neglene 

Kontakt:

Lotte Buur 

Eskevej 1, 8205 Samsø

Email: lottebuurart@gmail.com

Tlf.: +45 3013 5031